Malatya Bina çöktü

Arama-kurtarma çalışmaları sırasında 13 kişi yaralı kurtarıldı. Ayrıca binanın çökme nedeni araştırılıyor.


0g4d0lmld9h4om

Çöken binada ekiplerin.

Malatya bina çöktü. Malatyada bina çöktü. Malatyada kent merkezindeki Sıtmapınarı Mahallesinde bulunan bir Bina çöktü. 22 hours agoMalatyanın Yeşilyurt ilçesinde 2 katlı bir bina çöktü ilk belirlemelere göre enkazdan 11 yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

20 kişi enkaz altında kaldı. Bölgesel amatör futbol liginin 2 hafta karşılaşmaları dün oynandı. Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı.

13 kişi kurtarıldı 12 Malatyada çöken binanın enkazı altında kalan yaralıları çıkaran vatandaşlar yaşananları anlattı. Malatya İnönü Caddesinde bulunan bir bina henüz bilinmeyen nedenden dolayı çöktü. Malatya da bina çöktü.

İlimizde 10 Kişi Vefat Etti. Malatyadan bir bina bilinmeyen nedenle çöktüOlay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. Malatyada bina neden çöktü.

Malatyanın Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan 2 katlı bir bina henüz. 20 hours agoMalatyada İnönü caddesinde 3 katlı bina çöktü. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Malatyada bugün tadilat çalışması yapılan bir bina bugün akşam saatlerinde çöktü. Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı. Malatyada iki katlı binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalanlar olduğu belirtiliyor.

Enkazda arama kurtarma çalışmalarına devam ede. 1520 - Malatyada bina. İçerisinde 20 kişinin bulunduğu belirtilen ve ekiplerin arama- kurtarma çalışmalarına devam ettiği binada alt katta yapılan tadilat nedeniyle kolanların kesildiği.

Seferber olan ekipler çöken binanın enkazından şu ana kadar 13 kişiyi yaralı olarak kurtardı. Samanyoluhaberde yer alan habere göre. Malatya Sıtmapınarında Bina Çöktü.

Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Enkazda arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve altında işyerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen nedenle göçük.

Sections of this page. Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle göçük meydana geldi.

Enkaz altında çok sayıda kişinin kaldığı öğrenildi. Arama-kurtarma çalışmaları sırasında 8 kişi yaralı kurtarıldı. Bir anda yakınında.

Arama-kurtarma çalışması başlatılan enkazdan 13 kişi yaralı kurtarıldı. Malatyada henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. Enkaz altında çok sayıda kişinin kaldığı öğrenilirken olay yerine.

23 hours agoMalatyada bina çöktü ekipler olay yerinde. Binanın altında yaralılar olup olmadığını belirlemek için acil olarak çalışma başlatıldı. Kasım 9 2021 hardcoretrbg 0 yorum.

Malatya İnönü Caddesinde bulunan bir bina henüz bilinmeyen nedenden dolayı. 18 hours agoMalatyada Yeşilyurtta bina çöktü. Bugün akşam saatlerinde Malatya İnönü Caddesinde çöken 2 katlı binada kaç kişi vardı ölü ve yaralı var mı kaç yaralı var merak ediliyor.

23 hours agoMalatyada henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. Enkaz altında çok sayıda yaralı var. Malatya Valisi Aydın Baruş göçük öncesinde binada 20.

Yaşamak güzel yaşatmak da. 13 kişi yaralı çıkarıldı. 23 hours agoMalatyada İnönü Caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü.

Çalışmalarda şimdiye kadar 13 kişi yaralı olarak enkaz altından çık. Malatya Valisi Aydın Baruş olay öncesi binada 20 kişinin yaşadığını belirterek kurtarma. CANLI MALATYA SITMAPINARINDA BİNA ÇÖKTÜ.

Enkaz altında çok sayıda yaralı var. Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtama çalışması başlatıldı. Enkaz altında kalan kimsenin olup olmadığı araştırılıyor.

22 hours agoTaha AYHAN MALATYADHA- MALATYAda İnönü Mahallesinde bulunan 2 katlı bina çöktü enkazın altında kalan 8 kişi ekipler tarafından yaralı olarak kurtarıldı. 23 hours agoMalatyada iki katlı binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalanlar olduğu belirtiliyor. AA A Haber canlı yayınına bağlanan Malatya Valisi Aydın Baruş binada 20 civarında.

Malatya da altında iş yerleri üstünde ise kahvehanenin bulunduğu 2 katlı bina bilinmeyen nedenle çöktü. Malatyanın Yeşilyurt ilçesindeki 3 katlı bir bina henüz bilinmeden bir nedenle çöktü. Şu ana kadar enkaz altından 11 kişinin yaralı olarak çıkarıldığı.

Malatya Valisi Aydın Baruş olay öncesi binada 20 kişinin yaşadığını belirterek kurtarma çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 13 kişi kurtarıldı 6 YEREL HABERLER Enkazdan sağ çıkan vatandaş dehşet anlarını anlatt. 22 hours agoMALATYAda İnönü Mahallesinde bulunan 2 katlı bina çöktü enkazın altında kalan 8 kişi ekipler tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

56 minutes agoYEREL HABERLER Malatyada 2 katlı bina çöktü. Malatyada henüz belirlenemeyen nedenden dolayı çöken binanın enkazından çıkartılanların sayısı 13e yükseldi. Konuyla ilgili Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan açıklama yaparak vatandaşları bilgilendirdi.

Malatyada bir binada göçük meydana geldi. 22 hours agoMALATYAda İnönü Mahallesinde bulunan 2 katlı bina çöktü enkazın altında kalan 8 kişi ekipler tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Merkez Yeşilyurt ilçesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu belirtilen bir binada göçük meydana geldi.

14 hours agoMalatyada 2 katlı bina çöktü. Malatyada bir bina çöktü.


Bwrowwlnxs Kxm


0ok8m6uobzxbam


Fovjak61rim8um


8tglkkno Jktfm


Gsccq8sjetautm


M4p6xufrf1l Rm


Dqma1qvufmajwm


5b5ard3sbjr Vm


Qjifz6cawxjshm


Cts 3zb Vdimjm


1byzn4olzmsb5m


J35xwhivevj0am


Kap9dbwqoyjztm


Pwuz Lafw0hqum


Hyo4skbovze3tm


Bess0wxitvw Km


G79knqjyqrpjym


Cts 3zb Vdimjm


0ok8m6uobzxbam

Previous
Next Post »